Betalningar

Betalningar

När du slutför köpet, godkänner du våra och Klarnas köpvillkor. Betalning till apotekarn24 görs med hjälp av Klarna checkout via faktura, delbetalning eller direktbetalning via internetbank. Har du funderingar om betalningar via Klarnas kundservice på klarna.se. Klarna kommer att sätta upp betalningsalternativen så snart de kan. Det kommer att meddelas på hemsidan och sociala medier.

Här på NorrköpingsapotekarN erbjuder vi också andra lokala betalningsätt för kunder som tyckeratt det är smidigare att inte betala via hemsidan. Det vill säga liknande alternativ som när du går på ett fysiskt apotek, fast hemifrån eller från din arbetsplats efter ett telefonsamtal. 

Betalningen sker i samband med kunden i ett telefonsamtal, för att säkerställa orderbekräftelse. Kom ihåg att betalningen är bindande innan utleverans av apoteksvarorna, förutom när det gäller reklamation, 
se under "Reklamationer". Att ta emot betalningen sker när vi har kommit fram till köpadressen med apoteksvarorna och kunden tar emot kvitto.

Följande alternativ finns: 

1) Payex faktura: Efter betalning med Payex, får ni en kopia på den betalda fakturan till den adressen som köpet har genomförts.

2) Swish: Betalningen överförs till oss via företagsnumret till kontot. Visa gärna en bild på att betalningen har genomförts. 

3) Kortbetalning: NorrköpingsapotekarN tar med sig då en mobil kortterminal där ni knappar in pinkod och får kvitto därefter.